برنج طارم از نوع برنج مرغوب و کم محصول است .برنج طارم انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به طارم عطری – طارم صدری – طارم سنگسری –طارم هاشمی – طارم امر الهی – طارم چینی اشاره کرد .
طارم هاشمی و طارم عطری از بهترین انواع طارم ها می باشد. که طارم هاشمی در مقایسه با طارم عطری، درشت تر و پخت بیشتری دارد، بیشتر ری(Rey: افزایش حجم بعد از پخت) می کند. تنها وجه تمایز این برنج نسبت به برنج طارم عطری که نمی توانیم این را در سطح برنج طارم به عنوان یک کمبود محاسبه کرد این است که نسبت به طارم عطری کمی کمتر عطر و بو دارد. بطور کلی شکل دانه، بلند، قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب میباشد بیشترین ری در بین برنج های ایرانی برنج طارم هاشمی میباشد.
مشخصات دانه برنج طارم هاشمی :
طول دانه خام 6.09 تا 7.4 میلیمتر (متوسط 7.3 میلیمتر) است و پس از پخت 11 تا 13 میلیمتر و عرض دانه 1.8 میلیمتر، دانه آن گچی و میزان شکم و مرکز سفیدی دانه صفر و یک میباشد. میزان پروتئین دانه 8.4 تا 12 درصد و نسبت طویل شدن دانه 1.8، درصد آمیلوز دانه 20.2تا 22.7، متوسط قوام ژل 56.75 و gt آن متوسط، حدود 3.58- 4.40
ارزش غذایی برنج طارم هاشمی در 100g: |
کربوهیدراتها | g 80 | نیاسین (ویتامین B3) | 1.62 mg | |
قندها | g 0.12 | ویتامین B5 | 1.014 mg | |
فیبر | 1.3 g | ویتامین B6 | 0.164 mg | |
پروتئین | 7.13 g | کلسیم | 28 mg | |
چربی | 0.66 g | آهن | 0.80 mg | |
آب | 11.61 g | منیزیوم | 25 mg | |
تیامین (ویتامین B1) | 0.0701 mg | منگنز | 1.088 mg | |
ریبوفلاوین (ویتامین B2) | 0.0149 mg | فسفر | 115 mg | |
پتاسیم | 115 mg | روی | 1.09 mg |
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :
[gravityform id="1" title="true" description="true"]