برنج طارم هاشمی

  • ۰
  • ۰

علت مرغوبیت برنج طارم : استفاده بسیار کم برنج‌کاران طارمی از کود و سموم شیمیایی را اهم دلایل مرغوبیت برنج طارم  می توان عنوان نمود.

علت مرغوبیت برنج طارم

برنج طارم  از نظر کمی عملکرد پایینی دارند اما در مقابل از کیفیت بالایی برخوردارند. در واقع برنج‌کاران طارم کشت

ارقامی که پر محصول نبوده ولی باکیفیت هستند را به میزان بالای برداشت در واحد سطح ترجیح می‌دهند.

سیاست وزارت جهادکشاورزی حذف تدریجی کشت‌های پرآب مانند برنج می باشد

معتقد نیز می باشد که  این محصول فقط باید در استان‌های مازندران، گیلان و گلستان کشت شود.

علت مرغوبیت برنج طارم

 برنج مرغوب ضمن برخوردار بودن از اندازه مناسب ،طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد؛ به گونه‌ای که از هنگام خرید تا پخت می‌توان بوی آن را احساس نمود.

♦ شماره موبایل

09115230210

09114250210

لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

[gravityform id="1" title="true" description="true"]

لیست قیمت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی