علت مرغوبیت برنج طارم : استفاده بسیار کم برنجکاران طارمی از کود و سموم شیمیایی را اهم دلایل مرغوبیت برنج طارم می توان عنوان نمود.
علت مرغوبیت برنج طارم
برنج طارم از نظر کمی عملکرد پایینی دارند اما در مقابل از کیفیت بالایی برخوردارند. در واقع برنجکاران طارم کشت
ارقامی که پر محصول نبوده ولی باکیفیت هستند را به میزان بالای برداشت در واحد سطح ترجیح میدهند.
سیاست وزارت جهادکشاورزی حذف تدریجی کشتهای پرآب مانند برنج می باشد
معتقد نیز می باشد که این محصول فقط باید در استانهای مازندران، گیلان و گلستان کشت شود.
برنج مرغوب ضمن برخوردار بودن از اندازه مناسب ،طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد؛ به گونهای که از هنگام خرید تا پخت میتوان بوی آن را احساس نمود.
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :
[gravityform id="1" title="true" description="true"]