مرغوبیت برنج طارم:
از مهمترین دلیل مرغوبیت برنج طارم استفاده بسیار کم برنجکاران (برنج طارم) از کود و سموم شیمیایی
می توان عنوان نمود.
همه ارقام برنج طارم از نظر کمی عملکرد پایینی دارند اما در مقابل از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند.
در واقع نیازهای برنج طارم فقط از طریق مرکز تحقیقات برنج تامین می شود.علت آنهم میتواند سیاستهای
وزارتخانه برای حذف کشتهای پرآب و کاهش سطح تحت کشت برنج طارم باشد. در واقع وزارت جهادکشاورزی معتقد
است میزان محصول برداشتی از شالی زارهای کم اب و شرایط نامناسب در حدی نیست که بتواند مورد حمایت و سرمایه گذاری قرار گیرد.
سیاست وزارت جهادکشاورزی: حذف تدریجی کشتهای پرآب مانند برنج طارم در مزارع نامناسب است و معتقد است
این محصول فقط باید در استانهای مازندران، گیلان و گلستان کشت شود.
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :
[gravityform id="1" title="true" description="true"]
برنج ایرانی
برنج شمال / برنج طارم سنگی محلی / برنج فجر / برنج هاشمی /