برنج طارم هاشمی

  • ۰
  • ۰

انواع برنج طارم: همانند انواع برنج صدری از بهترین و مرغوب ترین ارقام کیفی برنج ایرانی می باشد که مبدا آن در شمال و نسبت به نوع صدری کمی کوتاه و چاق تر و به طورکلی شکل دانه بلند و قلمی دارد و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب می باشد .برنج طارم  از مزایایی که دارد ،ساعت ها پس از پخت ،خوش خوراک و نرم باقی می ماند.

انواع برنج طارم

انواع آن عبارتند از:

  • طارم محلی
  • دیلمانی
  • اهلمی طارم
  • طارم پاکوتاه
  •  سنگ طارم

میباشد و در آزمون لمس بین دو دست نیز همانند انواع صدری چربی دانه آن قابل لمس است.  پس از پخت ۱۱ تا ۱۳ میلی متر و و عرض دانه1/8میلی متر دانه آن گچی و میزان شکم و مرکز سفیدی دانه صفر و یک میباشد.

موسی طارم

موسی طارم: یکی دیگر از واریته طارم بوده که طول دانه خام ۷/۵ میلی متر و پس از پخت ۱۲/۹ و عرض دانه خام ۱/۹ و نسبت طویل شدن دانه ۱/۷ می باشد.

این رقم از برنج کیفی و از عطر و بوی قوی برخوردار بوده درصد قوام ژل ۷۰-65، آمیلوز دانه ،۲۰/۷، GT آن ۳/۲ و متوسط عملکرد شلتوک در هکتار ۳۹۰۰ کیلوگرم می باشد.

طارم دیلمانی

طارم دیلمانی: این رقم سلکسیون شده از توده محلی که در برخی نقاط غرب استان مازندران کشت می شود و از خصوصیات آن کیفیت پخت خوب و طعم عالی می باشد.

پس از رقم طارم محلی از بهترین ارقام کیفی است طول دانه قبل از پخت ۷/۹۰ و پس از پخت 9/24 میلی متر و نسبت طویل شدن دانه ۱/۱۷ قوام ژل آن 41/75و میزان آمیلوز آن : ۲۳/۰، درصد پروتئین دانه ۸ و عملکرد دانه ۳۸۵۰ کیلوگرم در هکتار است. میزان GT آن ۳/۲۵ است. فرم دانه بلند و بدون ریشک بوده و میزان گچی بودن دانه صفر و یک می باشد.

سنگ طارم

سنگ طارم:  دارای کیفیت و طعم عالی می باشد. فرم دانه بلند و بدون ریشک و ریزش دانه نداشته ولی حساسیت به ورس دارد. طول دوره رویش حدود ۱۲۲ روز و طول دانه برنج ۷ میلی متر و عرض آن 1.30 میلی متر و نسبت طویل شدن دانه ۱/۲۱ و متوسط عملکرد در هکتار 4000 تا 4200 کیلوگرم می باشد. میزان پروتئین دانه ۸/۸ درصد است.

طارم رشتی

طارم رشتی: از کیفیت و طعم عالی برخوردار است . طول دانه ۷/۹۰ و عرض آن ۱/۲۰ و دانه بلند و قلمی می باشد. میزان گچی بودن دانه صفر و صفر می باشد طول دوره رویشی ۱۲۱ روز و دانه آن ریزش ندارد. عملکرد در هکتار ۳۹۰۰ کیلوگرم شلتوک ومیزان پروتئین دانه ۸/۸ درصد است. GT دانه نسبتاً متوسط (۳/۵) و قوام ژل آن سخت (36/62) و نسبت طویل شدن دانه ۱/۰۵ می باشد.

انواع برنج طارم

 

 

 

 

 

 

 

 انواع برنج طارم 

  • طارم سنگی محلی
  • برنج طارم هاشمی شالیکوبی آرتا رحیمی
  • برنج طارم مرغوب 
  • برنج طارم شمال

برنج آرتا رحیمی

برنج آرتا رحیمی ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : انواع برنج طارم سنگی محلی | برنج دم سیاه | برنج فجر | برنج شیرودی | برنج ندا | برنج شمال و...

شماره موبایل

09115230210

09114250210

لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید:

[gravityform id="1" title="true" description="true"]

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی